De Grizzly military plunjezak of kitzak is een grote tas, historisch gezien met een sluiting aan de bovenkant met een trekkoord. Over het algemeen wordt een plunjezak gebruikt door onderofficieren in het leger, en voor reizen, sport en recreatie door burgers. Bij gebruik door matrozen of mariniers staat een plunjezak bekend als een zeetas. Deze tas is ook zeer geschikt voor motorrijders doordat hij makkelijk mee te nemen is en in gebruik en er ook nog eens stoer uitziet. Deze tas wordt enkel op bestelling gemaakt.

 

De Grizzly plunjezak is verkrijgbaar in 2 formaten:

  • Large: hoogte 45,5 cm en diameter 28 cm
  • Small: hoogte 35,5 cm en diameter 21,5 cm

 

Geschatte levertermijn: 3 tot 5 weken

 

Grizzly plunjezak op foto: prototype in old brown (kleur op aanvraag via contactformulier of whatsapp)

 

De Grizzly plunjezak is genoemd naar één van grootste en sterkste beren. Grizzlyberen leven in het westen van Canada in de nationale parken en in de Rocky Mountains.

 

Deze Tashka crosby bag uitgevoerd is uitgevoerd in Italiaans Vienna Brown leder. In deze volledige handgemaakte kleine, handige tas kan je al je dagelijkse benodigdheden kwijt zoals sleuteld, gsm, portefeuille enz.... Stijlvol voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Wil je deze stijlvolle handgemaakte tas liever in een andere kleur neem dan contact op via het contactformulier of whatsapp.

 

Deze market tote is een prachtige alledaagse tas. Hij kan uw dagelijkse taken met gemak aan. Hij is gemaakt in Vitello koningsblauw leder met een witte naad wat deze tote een unieke uitstraling geeft. Hij is volledig handgemaakt vanaf de eerste snede tot en met het naaien.

 

Het formaat van de Niagra market tote is:

breedte: 40cm (bij de mond)

hoogte : 34cm

diepte  : 15cm  (bodem)

 

Heeft u deze prachtige Niagra market tote liever in een ander kleur neem dan contact op via het contactformulier of whatsapp.